Kokenut taloushallinnon asiantuntija Helsinkiin

TietoAkseli on taloushallinnon asiantuntijapalveluihin erikoistunut tilitoimisto. Meille taloushallinto ei ole vain numeroiden tallentamista. Me katsomme eteenpäin ja autamme asiakastamme menestymään. Meitä TietoAkselilaisia on jo yli 135 eri alojen asiantuntijaa. Työtämme ohjaa perheyrityksen arvomaailma ja halu olla arvostetuin asiantuntija sekä yhteistyökumppani toimialallamme.

Etsimme nyt Helsinkiin

KOKENUTTA TALOUSHALLINNON ASIANTUNTIJAA

toimimaan asiakasvastuullisena kirjanpitäjänä Helsingin talouspalvelutiimissämme.

TietoAkseli tarjoaa sinulle paikan taloushallinnon asiantuntijaorganisaatiossa. Taloushallinnon asiantuntijana olet tärkeässä roolissa työyhteisössämme ja asiakkaidesi hyvinvoinnin sekä asiakaskokemuksen toteutumisessa. Tuotat asiakkaillemme ajantasaista raportointia, hoidat kuukausittaiset kirjanpidot sekä vuosittaiset tilinpäätöksiin ja verotuksiin liittyvät työt.

Tuemme aktiivisesti osaamistasi erilaisilla koulutusmahdollisuuksilla ja autamme sinua suunnittelemaan omaa kehittymistäsi tavoitteellisesti. Meillä TietoAkselissa tehdään töitä yhdessä, rennossa ilmapiirissä. Vastaat omista asiakkaistasi, mutta tukenasi on oman tiimisi lisäksi koko organisaatio ja sen laaja ammatillinen osaaminen.

Toimipaikkasi sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella viihtyisässä toimistossa IBM-talossa Munkkiniemessä. Tarjoamme henkilöstöllemme laadukkaat työvälineet, etätyömahdollisuuden, sähköiset järjestelmät sekä kulttuuri-, liikunta- ja työmatkaetuudet. Lisäksi huolehdimme työntekijöistämme vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen ja laajemman työterveyshuollon turvin.

Menestyäksesi tehtävässä odotamme sinulta:

-- Vahvaa kokemusta taloushallinnosta (KLT-tutkinto ja konsernitilinpäätöstaito katsotaan eduksi)

- Osaat johtaa työtäsi ja kalenteriasi myös kiireen keskellä, etkä kavahda ajoittaista aikapainetta

- Sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa

- Hyviä vuorovaikutustaitoja sekä aitoa asiakaspalveluasennetta

Arvostamme:

- Aiempaa kokemusta tilitoimistossa työskentelystä

- Hyviä IT-taitoja (Windows, MS Office -ohjelmistot)

- Osaamista joistakin käytössämme olevista ohjelmistoista: Procountor / Tikon / ValueFrame

Ei kuitenkaan huolta, jos osaamista ei juuri näistä ohjelmistoista löydy. Kattava perehdytysohjelmamme huolehtii osaamisestasi ja sen kehittämisestä.

Jos etsit itsellesi vakituista työpaikkaa välittömässä ja ystävällisessä työkulttuurissa, jossa saat olla oma itsesi ja pääset kehittämään asiantuntijuuttasi, hae meille! Aloitamme haastattelut jo hakuajan ollessa käynnissä ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan ripeästi!

Jos ilmoitus herätti kysymyksiä, ota meihin yhteyttä sähköpostilla tai puhelimitse. Lisätietoja tehtävästä antaa Helsingin toimipisteen palvelupäällikkö Jenna Tallberg (jenna.tallberg@tietoakseli.fi, Puh. 010 3472 321). Jennan tavoittaa puhelimitse perjantaina 30.11.2018 ja tiistaina 4.12.2018 klo 14.00 - 17.00 välisenä aikana.

Olemme osa TietoAkseli Yhtiöt -konsernia, johon kuuluvat myös yritysjärjestelyiden asiantuntija Vinanssi Corporate Finance sekä tilintarkastuspalveluihin erikoistunut UHY ValueMiners.

Hakuaika alkaa: 28.11.2018 17:00 Hakuaika päättyy: 16.12.2018 17:00