Uusasiakashankinnasta vastaava palvelupäällikkö

Nyt myydään!

Haemme UHY TietoAkselille

Uusasiakashankinnasta vastaavaa palvelupäällikköä

Etelä- ja Pohjois-Savon alueelle

Tässä tehtävässä tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä digitaalisen taloushallinnon tähtipelaajaksi nopeasti kehittyvässä asiantuntijaorganisaatiossa. Meille taloushallinto ei ole vain numeroita, vaan aktiivista kumppanuutta asiakkaan kanssa. Tavoitteenamme on auttaa asiakastamme kehittämään omaisuutensa arvoa taloushallinnon avulla. Panostamme kestäviin asiakassuhteisiin, joissa asiantuntijoidemme pitkäjänteinen tekeminen ja asiakkaidemme liiketoiminnan kehittämistä tukeva osaaminen korostuvat. Ratkaisukeskeisuus ja liiketoimintalähtöisyys ovat perusta toimivalle yhteistyölle.

Vastaat palvelupäällikkönä uusien asiakkaiden hankinnasta omalla alueellasi. Kokemus B2B-myynnistä on sinulle eduksi, mutta vieläkin tärkeämpää on reipas asenteesi työhön sekä halu ymmärtää asiakkaan tarpeita. Tausta taloushallinnosta tai ICT:stä helpottaa tehtävässä onnistumista.

Tulet osaksi yhteen hiileen puhaltavaa, monella eri paikkakunnalla toimivaa myyntitiimiämme. Työskentelemme aktiivisesti yhdessä ja kehitämme toimintaamme jatkuvasti. Perehdytämme sinut kattavasti työhösi. Myyntityön lisäksi perehdytysohjelmamme paneutuu digitaaliseen taloushallintoon ja yritysten liiketoiminnan ja kasvun edellytyksiin. Voit myös kehittää päivittäistä osaamistasi kätevien taloushallinnon verkkokoulutusten avulla. Asemapaikkasi voi sijaita Pieksämäellä, Mikkelissä tai Jyväskylässä. Työnkuva vaatii matkustusvalmiutta.

Hae nyt ja varmista paikkasi viihtyisässä, kehittyvässä työyhteisössä. Tarjoamme sinulle valtakunnallisen organisaatiomme tuen ja kattavat työsuhde-edut, mutta myös matalan hierarkian ja tekemisen kulttuurin.

Lisätietoja työpaikasta antaa 10.12.2018 Klo 12.00-13.00 ja 13.12.2018 Klo 12.00 - 16.00 myynti- ja markkinointijohtaja Harri Kanerva 010 3472 888, harri.kanerva(a)tietoakseli.fi

UHY TietoAkseli on taloushallinnon asiantuntijapalveluihin erikoistunut tilitoimisto ja osa TietoAkseli Yhtiöt -konsernia. Me katsomme eteenpäin ja autamme asiakastamme menestymään. Meillä TietoAkselissa työskentelee jo yli 140 taloushallinnon eri osa-alueiden asiantuntijaa. Työtämme ohjaa perheyrityksen arvomaailma ja halu olla arvostetuin asiantuntija sekä yhteistyökumppani toimialallamme. Käytössämme on muun muassa Procountor-, Mepco- ja Lemonsoft-ohjelmistot.

Hakuaika alkaa: 04.12.2018 12:00 Hakuaika päättyy: 16.12.2018 12:00
Henkilötiedot
Etunimi *
Sukunimi *
Syntymäaika *
päivä kuukausi vuosi
Sähköpostiosoite *
Puhelin *
Katuosoite *
Postinumero *
Postitoimipaikka *
Maa
Linkki LinkedIn -profiiliin
Työkokemus
Minulla on alan työkokemusta yhteensä
vuotta kuukautta
Muu työkokemus
(Korkeintaan 500 merkkiä)
Merkkejä jäljellä:
Lisätietoja
Mistä sait tiedon tästä työpaikasta? *
ALOITUSPÄIVÄ JA PALKKATOIVE
Milloin voit aloittaa? *
Palkkatoiveesi *
TOIMIPISTE
Mihin toimipisteeseen haet töihin? *
(Korkeintaan 3)Kielitaito
Äidinkieli *
1. vieras kieli
2. vieras kieli
3. vieras kieli
Muu kielitaito
(Korkeintaan 200 merkkiä)
Merkkejä jäljellä:
Liitteet (CV, todistukset)
Tiedoston maksimikoko on 2048 kt. Sallitut tiedostopäätteet ovat: rtf, doc, odt, pdf, txt, docx. Tiedoston sisällön on myös vastattava päätettä.
Liite 1
Tiedoston maksimikoko on 2048 kt. Sallitut tiedostopäätteet ovat: rtf, doc, odt, pdf, txt, docx. Tiedoston sisällön on myös vastattava päätettä.
Liite 2
Tiedoston maksimikoko on 2048 kt. Sallitut tiedostopäätteet ovat: rtf, doc, odt, pdf, txt, docx. Tiedoston sisällön on myös vastattava päätettä.
Liite 3
Hakemuksen käyttöoikeudet
Hakemustani saa käyttää muissa rekrytoinneissamme